Ezért válaszd az Újbunda Kutyakozmetika csapatát

Szenvedélyünk a kutyatartás.

Mi is gazdik vagyunk, így a legfőbb célunk, hogy a többi gazdival együttműködve a legmegfelelőbb ápolást nyújtsuk a kiskedvencek számára, mindezt a legjobb eszközökkel és a legnagyobb szeretettel, illetve odafigyeléssel.

dog-haircut-grooming-ujbunda-kutyakozmetika
perfect-style-happy-dog-ujbunda

nálunk minden kutya boldog.

Kozmetikánkban kellő figyelmet fordítunk arra, hogy az itt töltött idő a legkellemesebben teljen. Így például szárításnál mindig fülvédőt alkalmazunk, hogy a zaj tompítva legyen a kutyus számára. Igyekszünk eleget tenni a félősebbek igényeinek is, épp ezért az elektromos reszelő mellett kézit is használunk, amivel a karomvágás már mindjárt nem annyira ijesztő. Ezzel a néhány “aprósággal” is garantáljuk, hogy a kiskedvencek tényleg élményként gondoljanak a nálunk létre és legközelebb is boldogan jöjjenek.

az ápolás legfontosabb helyszíne: az otthonunk.

az ápolás legfontosabb helyszíne:
az otthonunk.

Az otthoni ápolás fontos, hiszen az alapvető higiéniai szükségleteket a hétköznapok során is biztosítanunk kell a négylábúak számára, illetve a megfelelő szoktatással a kozmetikában töltött idő is rövidebbé válhat.
Mi nagy hangsúlyt fektetünk az otthoni ápolásra, amihez valódi szakmai tanácsokat adunk és segítséget nyújtunk a gazdik számára.
dog-spa-ujbunda
dog-tools-ujbunda

professzionális termékek.

Kizárólag professzionális, minőségi termékekkel és alapanyagokkal dolgozunk, amelyek minden szőrtípusnak megfelelnek. Az érzékeny bőrűeknél hypoallergén samponokat használunk, ezzel is biztosítva a fájdalommentes folyamatot.

maximális kényelem. pont, mint otthon.

maximális kényelem.
pont, mint otthon.

Elérhető nálunk minden szolgáltatás, mely minden kutya igényeit kielégíti.

Egy teljeskörűen felszerelt, otthonos környezetben sok-sok szeretettel várunk minden szépülni vágyó kutyust és gazdáikat a 11. kerület központjában, a Kosztolány Dezső térnél.

Már elérhető Nálunk az ultrahangos fogkő eltávolítás, mely altatás nélkül alkalmazható.

grooming-ujbunda

csak egy kis varázslat.

Nem árulunk szemfényvesztést, az eredmények mindig önmagukért beszélnek. Nálunk minden kutya boldog, amikor bejön és minden kutya csinos és boldog is egyaránt, amikor elmegy a gazdival.
Az ő örömük a miénk is. 

Itt megnézheted a nálunk szépülő kutyusok képeit.

yorkshire terrier kutyakozmetika
Előtte
yorkshire terrier kutyakozmetika
Utána
yorkshire terrier kutyakozmetika yorkshire terrier kutyakozmetika

Oldalunk finom sütiket használ, amit a legkisebb kutyák is fogyaszthatnak. Elfogadásával Te is hozzájárulsz a még jobb élmények biztosításhoz.