Ezért válaszd az Újbunda Kutyakozmetika csapatát

Szenvedélyünk a kutyatartás.

Mi is gazdik vagyunk, így a legfőbb célunk, hogy a többi gazdival együttműködve a legmegfelelőbb ápolást nyújtsuk a kiskedvencek számára, mindezt a legjobb eszközökkel és a legnagyobb szeretettel, illetve odafigyeléssel.

dog-haircut-grooming-ujbunda-kutyakozmetika
Újbunda Kutyakozmetika galéria

nálunk minden kutya boldog.

Kozmetikánkban kellő figyelmet fordítunk arra, hogy az itt töltött idő a legkellemesebben teljen. Így például szárításnál mindig fülvédőt alkalmazunk, hogy a zaj tompítva legyen a kutyus számára. Igyekszünk eleget tenni a félősebbek igényeinek is, épp ezért az elektromos reszelő mellett kézit is használunk, amivel a karomvágás már mindjárt nem annyira ijesztő. Ezzel a néhány „aprósággal” is garantáljuk, hogy a kiskedvencek tényleg élményként gondoljanak a nálunk létre és legközelebb is boldogan jöjjenek.

az ápolás legfontosabb helyszíne: az otthonunk.

az ápolás legfontosabb helyszíne:
az otthonunk.

Az otthoni ápolás fontos, hiszen az alapvető higiéniai szükségleteket a hétköznapok során is biztosítanunk kell a négylábúak számára, illetve a megfelelő szoktatással a kozmetikában töltött idő is rövidebbé válhat.
Mi nagy hangsúlyt fektetünk az otthoni ápolásra, amihez valódi szakmai tanácsokat adunk és segítséget nyújtunk a gazdik számára.
Újbunda Kutyakozmetika galéria
dog-tools-ujbunda

professzionális termékek.

Kizárólag professzionális, minőségi termékekkel és alapanyagokkal dolgozunk, amelyek minden szőrtípusnak megfelelnek. Az érzékeny bőrűeknél hypoallergén samponokat használunk, ezzel is biztosítva a fájdalommentes folyamatot.

maximális kényelem.
pont, mint otthon.

Elérhető nálunk minden szolgáltatás, mely minden kutya igényeit kielégíti.

Egy teljeskörűen felszerelt, otthonos környezetben sok-sok szeretettel várunk minden szépülni vágyó kutyust és gazdáikat a 11. kerület központjában, a Kosztolány Dezső térnél.

Már elérhető Nálunk az ultrahangos fogkő eltávolítás, mely altatás nélkül alkalmazható.

Újbunda Kutyakozmetika galéria

csak egy kis varázslat.

Nem árulunk szemfényvesztést, az eredmények mindig önmagukért beszélnek. Nálunk minden kutya boldog, amikor bejön és minden kutya csinos és boldog is egyaránt, amikor elmegy a gazdival.
Az ő örömük a miénk is. 

Itt megnézheted a nálunk szépülő kutyusok képeit.

Oldalunk finom sütiket használ, amit a legkisebb kutyák is fogyaszthatnak. Elfogadásával Te is hozzájárulsz a még jobb élmények biztosításhoz.